Akademi for SundhedsVisdom

Sunde velfungerende vise mennesker, skaber sunde velfungerende innovative Virksomheder.

Vejen til succes igennem udvikling - kurser for alle.

Koncept og virksomhedsudvikling.

Viden om og metoder til personlig vækst.

Lær at bruge din intuition personligt og professionelt.

Træning og videreuddannelse for terapeuter - kurser med personlig coaching/mesterlære og professionelle behandlingsmetoder til udvikling af mennesker, indsigt og bevidsthed.

Jeg tilbyder individuel coaching og kurser, workshop og foredrag omkring succes og udvikling af dig og din virksomhed/arbejde.

Intuition er den højeste form for intelligens.C.G. Jung har anerkendt intuitionen som en selvstændig psykologisk erkendelsesform, der er lige så sand og legitim som alle andre typer af erkendelse.

Einstein sagde: ”Kun intuition, der kan sammenlignes med det forhold der eksisterer mellem mennesker der elsker hinanden, evner at føre vores forståelse udover grænserne for vores logiske forståelse”.
Et godt ægteskab mellem sindet og intuitionen sikrer en dyb og korrekt forståelse af virkeligheden – den indre såvel som den ydre. Intuitionens opgave er at give bevidstheden en spontan helhedsforståelse af en kompleks sammenhæng. Dernæst tager sindet over og fortolker, oversætter og verbaliserer intuitionen i kendte termer, der kan kommunikeres videre til andre.