Akademi for SundhedsVisdom

Terapeut uddannelser for alle der ønsker en professionel uddannelse.

Modulopbygget videreuddannelse for terapeuter for alle der ønsker ny viden, nye redskaber og mesterlære træning af egne evner og kompetencer som terapeut.

Modulopbygget personlig udvikling for alle.

Sundhedsfaglige professionelle uddannelser der adskiller sig klart fra fra anden uddannelse, idet de udover en solid sundhedsfaglig basis indeholder terapi og metoder som jeg har udviklet siden 1985 til behandling af krop og sind. Den nye forskning understøtter terapien.

VisdomsMassør en 1,5 årig massage, healings og kropskommunikations uddannelse.

Videreuddannelsen en 1 årige terapeutisk medicinsk intuitiv uddannelse med tid til egen udvikling.

Momsfritagelse og RAB godkendelse kræver gennemførelse af begge uddannelser samt ekstra sundhedsfaglige fag.

VisdomsTerapeut®

Navnet er beskyttet, det betyder at navnet VisdomsTerapeut kun må benyttes af dig  som har taget begge uddannelse hos mig.

Den eksaminerede uddannelse og RAB godkendelsen sikrer dig momsfrie behandlinger og lever op til loven som trådte i kraft den 1. juni 2004.  En brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere. https://stps.dk/da/sundhedsprofessionelle-og-myndigheder/autorisation/registreringsordning-for-alternative-behandlere/alternative behandlere

Vi tager udgangspunk i dine unikke evner og bruger dem under hele uddannelsen så potentialerne du har som terapeut udvikles og bruges i praksis.Du udvikler din intuition samt clairvoyance i samarbejde med underviseren og træner dine evner i praksis.Vi arbejder i praksis med at bruge terapeutiske metoder med udgangspunkt i dine talenter. Imellem kurserne er der hjemmeopgaver/træning. Vi repetere og arbejder med det der er gennemgået hver gang, så du kan arbejde med det terapeutisk hjemme. Øveklienter efter aftale.

Kurser 2019 modulerne kan tages enkeltvis i rækkefølgen

Personlig profil modul 1:  Kursus 2 weekender pris: 4.500 kr

Den 19-20 januar samt 23-24 februar 2019. Eller individuelle konsultationer hos mig hvis det foretrækkes.

I samarbejde med mig arbejder vi med en personlig profil af dig. Hvem du er og hvad du kan professionelt. Dine personlige udfordringer og styrker klarlægges og hvordan du kan udvikle dine talenter. Det er udgangspunktet for dig som terapeut, hvor individuel udvikling og bevidsthed af dig selv og dine kompetencer, også er medvirkende til at du som terapeut får unikke resultater som adskiller dig fra andre terapeuter. Jeg vil i modulet (uddannelsen) udvikle dig og dine talenter i samarbejde med dig. Vi arbejder med terapeutiske metoder og spændende teori. 

Healing og spirituel intuition teoreti og praktik modul 2:

Kursus 2 weekender. Pris 4.500 kr. Den 23-24 marts og 27-28 april 2019.

Dette er kurset hvor du bruger din personlige profil sammen med læringen om healing og intuition. Den helt unikke kombination giver resultater som du vil forbløffes over. Mine evner som seer vi guide dig og støtte dig i læringen og mine erfaringer vil give dig en mesterlære supervision. Vær klar til mirakler.

Spirituel intuition- terapeutiske redskaber modul 3:

Kursus en weekend pris 2.250 kr. Den 11-12 maj 2019.

Jeg giver dig redskaber og professionelle tilgange til arbejdet med spirituel intuition. Hvordan starter, slutter og opbygger du en behandling. Hvordan beskytter du dig og hvordan kan du være i balance med dig selv uanset hvad der sker i dit liv.Hvordan kan du være 100 % professionel og empatisk.Redskaberne er personlige. 

Kroppens spirituelle intelligens og dit samarbejde modul 4:

2 weekender pris 2400 kr. Den 24-25 august og 21-22 september.

Teori og praksis om kroppen og bevidsteden. Informationerne og den viden kroppen bærer og hvordan vi kan samarbejde, forløse og helbrede fysisk, psykisk og spirituelt. Metoder.Demonstrationer af helhedsbehandling -VisdomsTerapi® 

Massage, vævsarbejde, i samarbejde med kroppen modul 5:

2 weekender pris 2400 kr. Den 19-20 oktober og 16-17 november.

Teknikker og metoder fra VisdomsTerapi, kraniosakralterapi,healing og de unikke bindevævsmetoder og vævsterapier jeg har udviklet sammen med traditionelle fysurgiske massagemetoder.Du skal sætte alt sammen du har lært. Der bliver tilbudt øvedage pris af 50 kr.

Kommende modulkurser.

2020. Modul 6-11 Helbredelse,fysisk massage, og meget mere.

2021. Modul 12-17 VisdomsTerapi, medicinsk intuition, livsterapi.

Individuel professionel kompetent behandling af det hele menneske, hvor du bruger teknikker og terori sammen med dit personlige talent, traditionelle og nye behandlingsmetoder fra eks fysioterapi, stress-release, fysiurgisk massage, afspændings massage, coaching, kranio sakral terapi,kinesiologi,healing samt VisdomsTerapeutiske® redskaber som bindevævsteknikker der fjerner smerter med det samme,healingsmetoder der reparerer og genskaber kroppen, diagnostiske redskaber, medicinsk intuition og mange andre redskaber og metoder udviklet af Pia Sabroe igennem 33 år

Et fagligt fællesskab med supervision,sparring, samt videreuddannelse.

Certificering.

Når du efter uddannelsen til VisdomsMassør eller VisdomTerapeut har haft minimum 70 klienter og i dette forløb har modtaget supervision af mig certificeres du af mig. Jeg vil gerne anbefale dig og du vil nævnes med navn og link til din klinik på skolens hjemmeside.

Rabatter: ved tilmelding og betaling af flere moduler.

Priser: modul 1,2 og 3 samlet rabatpris 15 % i alt 9562,50 kr.

Priser:  modul 1, 2, 3,  4 og 5  rabatpris 20 % i alt 20.047,50 kr.

Priser: VisdomsMassør uddannelsen.

Modul 1-11 pris 40.500 kr. Som VisdomstTerapeut studerende får du en personlig rabat på 8.100 kr dvs prisen er 36.000 kr incl personlige konsultationer hos Pia Sabroe under uddannelsen samt øvetimer også med klienter.

Der kan betales således depositum 6.000 kr og 2.500 kr pr måned i 12 rater.

Priser: Videreuddannelsen - VisdomsMassører og andre terapeuter.

Priser: Individuelle konsultationer i alt 3.200 kr.Betales pr konsultation

Pris: modul 11-17 pris 13.650 kr. Depositum 3.650 kr og 12 rater på 833,33 kr pr måned. 

RAB fag se: www.anatomi-fysiologi.dk Læge Bruun-Jensen.

Tilmelding: For at sikre dig en plads skal du indbetale depositum på  konto nr : 8140-6613061027 eller kursusprisen skriv dit navn og hvilket modul du ønsker

Sted: Sundhedshuset. Godthåbsvej 15. 1 sal.8660 Skanderborg.

Der serveres kaffe og te samt snacks. Du skal selv have madpakke med.

Medbring: hvidt papir, farveblyanter, kuglepen samt notesbog.

Tidspunkt: kl 9-15 lørdag og søndag kl 9-15.

Kontakt mig hvis du er interesseret mail: sabroepia@gmail.com eller ring på tlf: 21473887