Virksomheds udvikling

Virksomheds rådgivning og coaching, breder sig som ringe i vandet fra ledelsen, ned igennem organisationen og ud til kunder og samarbejdspartnere.

Udfordringer af enhver art belyses og løses i samarbejde med ledelsen.

Det som kan ses, kan der gøres noget ved, derfor tilbyder jeg igennem coaching og clairvoyance at "se problematikkerne" og løse dem ved vejledning, coaching og redskaber som giver unik vækst og resultater her og nu.

Udvikling af alt fra mennesker til koncepter og produkter.

Skabelse af succes og vækst igennem udvikling af ledelsen.

Sundhedsordning

En sundhedsordning for virksomhedsmedarbejdere.

Hvad dækker ordningen?  

Behandling af specifikke arbejdsbetingede skader og sygdomme og forebyggelse af sådanne. Det er mig som fysioterapeut, massør, coach og kostvejleder, der foretager en individuel vurdering. 

Sundhedsordningen er målrettet virksomheder, der ønsker, at medarbejderne kan skyde en genvej til sundhed gennem behandling af skader, sygdomme, lidelser og slid, der er erhvervede i forbindelse med arbejdet. 

Nogle af de lidelser jeg bl.a. møder i klinikken er: hovedpine og smerter i skuldre, arme, ryg og nakke erhvervet ved uhensigtsmæssige arbejdsstillinger; musearm, tennisalbue, seneskedehindebetændelse og muskelspændinger efter mange ensidige bevægelsesmønstre. Herudover stress og stressrelaterede sygdomme.

Det nedsætter livskvaliteten og påvirker arbejdsmiljøet for både den ramte medarbejder, men også for kolleger og ledelse, da det ofte fører til sygemeldinger. I mere alvorlige tilfælde kan det føre til nedslidning og i værste fald langtidssygemelding.

 Behandlingen skal vedligeholde og sikre arbejdsevnen for at være omfattet af ordningen.

Hvem gælder ordningen for?

Ordningen gælder alle virksomheder, uanset størrelse, herunder enkeltmandsvirksomheder, og skal gælde for alle ansatte på lige vilkår.

Hvad koster det for virksomheden?

Det koster virksomheden den aktuelle udgift til behandlingerne. Virksomheden/firmaet indgår en skriftlig aftale med mig. Jeg behandler i virksomheden og kan herudover efter aftale yde akut behandling alle hverdage samt i weekenden i egen klinik.

Udgiften til behandlingerne er fradragsberettiget for virksomheden og skattefrit for medarbejderen. Desuden gives desuden tilskud fra sygeforsikringen Danmark og mange sundhedsforsikringer. 

Regningen sendes til firmaet med navn på den behandlede medarbejder, eller medarbejderen betaler for behandlingen, og får udstedt en kvittering, som skal afleveres i firmaet, som refunderer udgiften.

Hvor mange behandlinger kan dækkes?  

Virksomheden sætter selv kriterier op for, hvor mange behandlinger de vil betale for det enkelte arbejdsrelaterede behandlingsforløb.  

Virksomheder der tænker nyt og anderledes er populære arbejdspladser. De investerer i medarbejdernes sundhed.  

Sorte eller røde tal på bundlinjen – skyd genvej til sundhed. Det betaler sig.