Healing og stress-release

Ikke flere pladser. Kraftfulde og effektive redskaber som kan bruges i kombination med andre terapiformer så som coaching, samtaleterapi, fysioterapi, kraniosakralterapi, psykologi og mange andre former for behandling. Uddannelsen består af 8 timers intensiv personlig 1:1 fysisk undervisning herudover 10 timers hjemmearbejde og teoretisk online studie samt træning med klienter. Dertil skal du have 2 gange hvor du arbejder 1 :1 personligt og intensivt med dig selv og dine kompetencer sammen med mig.
Du lære at bruge dine kompetencer som terapeut til at hjælpe dine klienter og patienter til at få fantastiske resultater. Metoderne alene er kraftfulde og effektive, men kombineret med udviklingen af dine potentialer bliver din behandling unik.

Metoderne du lærer er kraftfulde og understøttes af forskning og viden fra 40 års sundhedsfaglig praksis.Dette er en unikt og enestående mulighed for at lære metoder som du ikke finder andre steder. Pris 15.000 kr.

Sommerferierabat 35 %  derfor betaler du kun 9.750 kr. for uddannelsen  inden 1 august.
Der er begrænsede antal pladser så det er først til mølle princippet.Reserver din uddannelse ved at betale et depositum på 2.000 kr. Reserver en plads og betal her: Uddannelse

Der er fuldt booked, det betyder at der ikke er flere pladser i år.