Bogen kroppen og sindets potentialer

Bogen kan købes her. Tryk på linket her. Bog køb 

Potentiale betyder en skjult kraft; en mulighed som endnu ikke er realiseret, men som ud fra det foreliggende syntes at være tilstede. 

Du er unik og har et potentiale som kan realiseres.

Tag med mig på en magisk og autentisk rejse, ind igennem kroppen og sindet med min sundhedsfaglige viden og medicinske intuition.

Få indsigt i videnskaben, der kan forandre og forlænge dit liv. Nye muligheder for selvhelbredelse og at opleve videnskaben anvendt i praksis.

Du får viden om den tid vi har, hvad paradigmeskiftet er og betyder for dig og din familie, for miljøet og kloden.

Indblik i vigtigheden af at forstå andre mennesker, den nye tids børn, din familie og at de forstår dig og hvordan.

Hvordan du som forældre kan blive bedre, til at mestre dit eget liv samt forstå og hjælpe dit barn.

Viden for at kunne skabe forandring og redskaber, til at realisere dit potentiale. På den måde kan du tage ansvar og være en bevidst medskaber i dit liv.

 Skridt for skridt vil du blive guidet, til at skabe forandring igennem øvelserne og indsigten i bogen.

Udviklingen af dine potentialer kan hjælpe dig, til at skabe nye måder at leve på i Paradigmeskiftet og i forbundetheden. Forandringer der er til glæde og gavn for os alle både mennesker, dyr og naturen.

Videnskaben i bogen er forklaret så alle kan forstå det, uanset om du har en sundhedsfaglig baggrund eller aldrig har læst om videnskab før.

Pia Gylding Sabroe er forfatter samt fysioterapeut, coach, kostvejleder, kraniosakral-terapeut, kinesiolog, rådgiver, underviser og foredragsholder. Denne bog er den første af sin slags, hvor hun deler ud af sin inspirerende erfaring efter 40 års arbejde med krop og sind. En af de mange fantastiske ting ved denne bog er, at den er fuld af praktiske øvelser og inspirerende klienthistorier fra egen praksis.

Rosen på forsiden er fra Pias egen have, den symboliserer åbenhed og forbundethed.

PhD, journalist og Herbalist Line Hassall Thomsen siger om bogen ”fængende og godt, jeg er SÅ begejstret”.

Sikke en fantastisk bog som drager en og er svær at slippe for man vil gerne læse den færdig. For første gang har jeg læst en bog på 3 dage. Bogen er nem at forstå og jeg har fået forståelse for hvad der sker i denne tid og hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Øvelserne er nemme at forstå. Bogen er et "wake up call"
Du er den kvindelige medicinske seer.
Birgit Teut.

At udvikle sine potentialer, her en klient udtalelse efter en konsultation. Tusinde tak for i dag skriver Christina Ellekrog Christensen efter konsultationen. Det er det største og vigtigste skridt, jeg længe har taget, og jeg er dybt taknemmelig for din guidance.